Omgekomen fietser Europaweg is 18-jarige jongen uit Apeldoorn, automobilist aangehouden

videoEen 18-jarige man uit Apeldoorn is vrijdagavond om het leven gekomen bij een ongeluk op de Europaweg in zijn woonplaats. De jongeman werd op zijn fiets aangereden door een automobilist. Die 53-jarige plaatsgenoot is aangehouden voor onderzoek.

Het ongeval gebeurde even na acht uur 's avonds, vlakbij het politiebureau aan de Europaweg. De oorzaak van de aanrijding is nog onbekend. Aanvankelijk werd een traumahelikopter opgeroepen, maar het slachtoffer overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

Volledig scherm
De auto die betrokken was bij de aanrijding. © Luciano de Graaf
  1. Eigenaar Marokkaanse woonwinkel heeft het helemaal gehad met Apeldoorn: ‘Met een knoop in de maag naar mijn eigen zaak’
    PREMIUM

    Eigenaar Marokkaan­se woonwinkel heeft het helemaal gehad met Apeldoorn: ‘Met een knoop in de maag naar mijn eigen zaak’

    Aan het ‘verstandshuwelijk’ tussen de Marokkaanse Woonwinkel Artizana en Apeldoorn komt wellicht spoedig een einde. Eigenaar Marco Jutte heeft helemaal gehad met het ondernemen aan de Hoofdstraat en overweegt sterk zijn woonwinkel annex horecazaak te sluiten. Twee toezichthouders die hem afgelopen week sommeerden zijn koopwaar binnen te zetten, lijken de druppel. ,,Mij wordt constant het vel over de oren gehaald”.