De ingang van Gelre ziekenhuizen in Apeldoorn.
Volledig scherm
PREMIUM
De ingang van Gelre ziekenhuizen in Apeldoorn. © Maarten Sprangh

Oncologie-afdeling Gelre Apeldoorn na corona-uitbraak weer schoon, maar nog dicht door gebrek aan personeel

De oncologie-afdeling van Gelre ziekenhuizen in Apeldoorn kan vooralsnog niet open omdat er onvoldoende verpleegkundigen zijn. De patiënten worden nu door de wél beschikbare verpleegkundigen op twee andere afdelingen behandeld.

 1. GroenLinks fel over onderzoek naar logistiek centrum Eerbeek: ‘Misleidend en niet onafhankelijk’
  PREMIUM

  GroenLinks fel over onderzoek naar logistiek centrum Eerbeek: ‘Misleidend en niet onafhanke­lijk’

  Een rapport naar nut en noodzaak van een logistiek centrum voor de papierindustrie in Eerbeek deugt niet. Dat is de stevige conclusie van GroenLinks in Brummen. Volgens de fractie wordt gesjoemeld met cijfers waardoor het lijkt alsof een nieuw logistiek centrum noodzakelijk is voor het papierdorp. ,,De prioriteit lijkt te worden gegeven aan de papierindustrie, in plaats van aan de leefbaarheid in Eerbeek.”
 2. Na wilde achtervolging in Apeldoorn vindt politie twee gestolen motoren en drie auto's terug
  VIDEO + UPDATE

  Na wilde achtervol­ging in Apeldoorn vindt politie twee gestolen motoren en drie auto's terug

  De politie was vanmiddag in grote getale aanwezig in de Metaalbuurt in Apeldoorn op zoek naar een autodief. Eerder vandaag werden er drie auto’s en twee motoren gestolen bij autobedrijf Palm Trending in Apeldoorn. twee auto’s en twee motoren konden weer terug gebracht worden na de zoekactie. Een verdachte van de diefstal ging er met één auto ervandoor, wat tot een wilde achtervolging leidde.