Padel is razend populair. In Apeldoorn zijn er tot nu toe alleen binnenbanen, maar dat gaat veranderen. Vestigingsmanager Ward Brink op de plek waar de banen komen.
Volledig scherm
PREMIUM
Padel is razend populair. In Apeldoorn zijn er tot nu toe alleen binnenbanen, maar dat gaat veranderen. Vestigingsmanager Ward Brink op de plek waar de banen komen. © Maarten Sprangh

Ook Club Pellikaan in Apeldoorn gaat voor populaire sport: aanleg van drie padelbanen

De sport padel is razend populair. In Apeldoorn zijn er tot nu toe alleen binnenbanen op het gebied van padel, maar dat gaat veranderen. Ook bij Club Pellikaan zijn ze druk bezig met de aanleg van drie buitenbanen. In navolging van tennisclub De Sprenkelaar, die begin augustus drie buitenbanen opent.

0 reacties

  1. Wandelmissie Willemijn volbracht: Komst handicapvriendelijke speeltuin in Apeldoorn stuk dichterbij
    PREMIUM

    Wandelmis­sie Willemijn volbracht: Komst handicap­vrien­de­lij­ke speeltuin in Apeldoorn stuk dichterbij

    De vurige wens van Willemijn van de Zedde uit Apeldoorn voor een handicapvriendelijke speeltuin is een stuk dichterbij. Haar crowdfundingsactie via Voor Apeldoorn leverde beduidend meer geld op dan haar streefbedrag. De teller is geëindigd op 10.428 euro terwijl ze mikte op 5000 euro. Opgetogen: ,,Het is niet meer de vraag óf het er komt, maar wanneer het er komt.”