In het Willemsbos in Ugchelen vond een vechtpartij plaats tussen de bewoner van een huis een brommerrijder.
Volledig scherm
In het Willemsbos in Ugchelen vond een vechtpartij plaats tussen de bewoner van een huis een brommerrijder. © Luciano de Graaf

Opmerking over scooter op fietspad eindigt in vechtpartij in bos bij Ugchelen

In het Willemsbos in Ugchelen is vanmiddag een man gewond geraakt bij een vechtpartij. Dit is gebeurd nadat hij een scooterrijder had aangesproken op het feit dat deze niet op het fietspad mocht rijden. De politie onderzoekt de zaak en heeft alle betrokkenen inmiddels in beeld. Arrestaties zijn er vooralsnog niet verricht. 

0 reacties

  1. Door ‘Andorra’ zijn de huilbuien van mountainbikester Anne Terpstra verleden tijd: ,,Ik ben veel liever voor mezelf geworden”
    PREMIUM
    VIDEO & AUDIO

    Door ‘Andorra’ zijn de huilbuien van mountainbi­kes­ter Anne Terpstra verleden tijd: ,,Ik ben veel liever voor mezelf geworden”

    Ze kijkt nog regelmatig naar de enorme foto boven de grote hoekbank. Het beeld van Anne Terpstra (30), voor de tweede keer in haar leven deelnemer aan de Olympische Spelen, die juichend met twee armen de lucht in de finish over gaat en haar overwinning viert in Andorra. Waarmee ze de eerste Nederlandse mountainbikester werd die een wereldbekerwedstrijd won. Een moment dat haar leven heeft veranderd. ,,Ik ben liever voor mezelf geworden.”