Opnieuw botsing tussen twee auto's in Apeldoorn: bestuurder met spoed naar ziekenhuis

videoOpnieuw zijn twee auto's op elkaar geknald op de Zutphensestraat in Apeldoorn. Een bestelbusje boorde zich in de zijkant van een personenauto. Het ongeval gebeurde amper twee uur na een eerdere botsing. 

De bestuurder van de personenauto moest uit het voertuig worden geknipt en is daarna met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De inzittenden van de bestelbus raakten niet gewond. 

Opvallend genoeg waren de twee incidenten bijna identiek. In beide gevallen ramde een auto de zijkant van een ander voertuig, terwijl dat de snelweg A1 probeerde te bereiken. Het enige verschil was de rijrichting. De auto die eerder vandaag werd aangereden - en daarbij op de kop belandde - zette koers naar Deventer. Het tweede incident vond plaats bij de oprit richting Amersfoort, zo’n 200 meter verderop. 

Volledig scherm
De bestuurder van de personenauto is overgebracht naar het ziekenhuis. © Luciano de Graaf
  1. Mengeling van emoties rond herinneringscentrum Apeldoornsche Bosch
    PREMIUM

    Mengeling van emoties rond herinne­rings­cen­trum Apeldoorn­sche Bosch

    In het huis waar Yvonne Elzas als kind logeerde, komt een permanent herinneringscentrum over het oorlogsdrama van het Apeldoornsche Bosch. Haar grootouders woonden hier omdat haar opa directeur was van internaat Paedagogium Achisomog. Goed dat het herinneringscentrum er komt, zegt Elzas, al vindt ze het zelf steeds moeilijker om oorlogsverhalen te horen. ,,Ik kan bijna geen documentaire zien, maar nog steeds voel ik me hier ontzettend thuis.’’