Ondanks alle voorzorgsmaatregelen bleef het coronavirus niet buiten de deur bij basisschool De Vliegenier uit Apeldoorn: drie personeelsleden zijn besmet.
Volledig scherm
PREMIUM
Ondanks alle voorzorgsmaatregelen bleef het coronavirus niet buiten de deur bij basisschool De Vliegenier uit Apeldoorn: drie personeelsleden zijn besmet. © Maarten Sprangh

Opnieuw een basisschool in Apeldoorn dicht door coronabesmettingen: nu is De Vliegenier aan de beurt

De Vliegenier is de volgende in het rijtje basisscholen uit Apeldoorn die volledig dicht is door het coronavirus. Op de school uit de wijk Zuidbroek zijn drie personeelsleden positief getest. Om een verdere uitbraak te voorkomen blijven de deuren zeker tot maandag gesloten. De Vliegenier is bepaald niet de eerste school uit de stad die dit overkomt. 

 1. ‘Jarenlang is deze bewoning gedoogd en nu staat de gemeente achter het onmenselijke beleid van de nieuwe eigenaars’
  PREMIUM
  LEZERSREACTIE

  ‘Jarenlang is deze bewoning gedoogd en nu staat de gemeente achter het onmenselij­ke beleid van de nieuwe eigenaars’

  Het is de laatste jaren een tendens dat vakantieparken en ook campings aangekocht worden door rijke zakenlieden, die dan bewoners uit hun eigen vakantiehuizen zetten. Om vervolgens de campings vol te bouwen met nieuwe vakantiewoningen, die zij zelf exploiteren. Veel van de huidige bewoners vallen niet onder huurbescherming en zijn overgeleverd aan de grillen van de eigenaars.
 1. Wat weten Twentse mannen van make-up? 'Euhmmm'
  Play

  Wat weten Twentse mannen van make-up? 'Euhmmm'

 2. Tukker Rudie Elferink aanschouwt rakettenspektakel Israël
  Play

  Tukker Rudie Elferink aanschouwt raketten­spek­ta­kel Israël