Paula en Wiebe Terpstra houden zich vast aan de mountainbike waarmee dochter Anne een wereldbekerwedstrijd won. Dinsdag komt zij voor de tweede keer in actie op de Olympische Spelen.
Volledig scherm
PREMIUM
Paula en Wiebe Terpstra houden zich vast aan de mountainbike waarmee dochter Anne een wereldbekerwedstrijd won. Dinsdag komt zij voor de tweede keer in actie op de Olympische Spelen. © Maarten Sprangh

Oranje nagels en nu maar duimen... Ouders volgen Anne Terpstra in Tokio vanuit Apeldoorn

Op haar Facebook-profiel juicht ze voor TeamNL en haar nagels lakt ze nog oranje. Verder is voor Paula Terpstra en haar man Wiebe het grote wachten aangebroken. Slaagt dochter Anne er dinsdagochtend in om haar outsidersrol op haar tweede Olympische spelen om te zetten in een medaille? Ze kunnen het totaal niet inschatten, bekennen ze eensgezind. 

 1. Daar waar Pier Eringa verschijnt, gebeurt iets: ‘Als je niet oppast blaast hij je omver’
  PREMIUM

  Daar waar Pier Eringa verschijnt, gebeurt iets: ‘Als je niet oppast blaast hij je omver’

  Haal je Pier Eringa (61) binnen, bestel dan maar gelijk een nieuwe voordeur. De interim-bestuurder uit Hoog Soeren dendert er dwars doorheen en gooit dan een rookbom in de hal. Het is zijn manier van werken: overrompelend en recht op zijn doel af. Bedrijven en organisaties staan voor hem in de rij, van politie tot ziekenhuizen, van ProRail tot Ajax. Wat maakt deze troubleshooter zo gewild?
  Hoog Soeren
 2. Stichting van Renée uit Apeldoorn wint 10.000 euro tijdens spelshow op tv: ‘Het is mijn afscheidscadeautje’
  PREMIUM

  Stichting van Renée uit Apeldoorn wint 10.000 euro tijdens spelshow op tv: ‘Het is mijn afscheids­ca­deau­tje’

  Ze heeft het vanaf de eerste dag met plezier gedaan maar nu is het tijd om afscheid te nemen. De Apeldoornse Renée Kranenberg (46) is oprichter van Stichting Kinderfeest en wil het stokje na zeven jaar graag doorgeven aan een nieuwe directeur, alleen is deze nog niet gevonden. Een passend afscheidscadeau heeft ze al wel. Kranenberg wist maar liefst 10.000 euro binnen te halen door de stichting als goed doel aan te prijzen voor de spelshow ‘Weet ik veel’ op RTL4.
  Apeldoorn