De lange oprijlaan van Topparken in Lunteren.
Volledig scherm
De lange oprijlaan van Topparken in Lunteren. © Raphaël Drent

Oud-directeur loog tegen Topparken over strafrechtelijk verleden: ontslag is terecht

Oud-directeur Ferris van H. uit Apeldoorn is terecht op staande voet ontslagen bij vakantieconcern Topparken uit Lunteren. De 34-jarige heeft niet de waarheid gesproken over zijn strafrechtelijke verleden en het bedrijf zo op ‘een dwaalspoor’ gezet.

 1. Kritiek op communicatie gemeente Voorst over sluiting spoorwegovergangen: ‘Absurd hoe het nu gaat’
  PREMIUM

  Kritiek op communica­tie gemeente Voorst over sluiting spoorweg­over­gan­gen: ‘Absurd hoe het nu gaat’

  Gesloten of stevig aangepaste spoorwegovergangen wekken bij inwoners van Twello grote zorgen over de bereikbaarheid en veiligheid in hun dorp. En die zijn de afgelopen tijd niet weggenomen door de gemeente Voorst. Mensen voelen zich niet gehoord, zo blijkt. Volgens de twee grootste oppositiepartijen in de gemeenteraad is dit het zoveelste voorbeeld van gebrekkige participatie.
 2. Ingetogen Apeldoornse volleybalster Lianne (18) gaat zich mentaal sterken op Amerikaanse universiteit
  PREMIUM

  Ingetogen Apeldoorn­se volleybal­ster Lianne (18) gaat zich mentaal sterken op Amerikaan­se universi­teit

  Ze hunkert naar de cultuur en vooral de sportmentaliteit van Amerika, wilde wel eens wat anders dan wat ze in Nederland allemaal meemaakte. Lianne Sonneveld (18) uit Apeldoorn gaat naar de VS om te studeren, maar vooral om te volleyballen. ,,Ik kijk uit naar die Amerikaanse mentaliteit, zowel in de sport als bij de studie. Als je daar sporter bent is dat echt een ‘big deal’.”