Pand Leger des Heils in Beekbergen voorlopig nog verboden terrein: ‘Dit heeft een enorme impact op deze kwetsbare groep mensen’

VIDEODe brand die donderdagavond tijdens de Veluwse markt in Beekbergen grote schade aanrichtte in een pand van het Leger des Heils, is mogelijk aangestoken.  Gisteren hield de politie een 44-jarige man uit Beekbergen aan op verdenking van betrokkenheid.

Onder standhouders ging al snel het gerucht dat iemand kort tevoren iets naar binnen zou hebben gegooid. Bij de politie is dat gerucht niet bekend, zegt officier van dienst Wim Stegehuis ter plekke. Hij noemt het ook onwaarschijnlijk.

  1. Máxima helpt Apeldoornse meesterbinder Miranda: ‘Ik denk dat zij mij begrijpt’
    PREMIUM
    Video

    Máxima helpt Apeldoorn­se meesterbin­der Miranda: ‘Ik denk dat zij mij begrijpt’

    Het verhaal van de Apeldoornse meesterbinder Miranda ter Voorde (44) en haar bedrijf Meesterlijk Geschikt (ze belooft met haar bloemen, planten en bomen ‘een wauw gevoel in elke winkel’) leest als een succesverhaal. Maar nu weet ze het even niet meer. Dus riep zij donderdag op bedrijven-event nlgroeit in Apeldoorn hulp in van koningin Máxima. ,,Ik denk dat zij mij, dat zij ondernemers begrijpt.”