Grote politieactie op camping in Loenen
Volledig scherm
Grote politieactie op camping in Loenen © LDG Fotografie

Politie arresteert twee mensen bij inval op camping in Loenen

Bij de grote politieactie op camping De Marshoeve in het Gelderse Loenen zijn woensdagmiddag drugs aangetroffen en middelen om drugs te produceren. 

 1. Lin (46) kan nooit meer werken na beestachtige aanval met vleesmes in Apeldoorn: ‘Hij heeft nergens recht op’
  PREMIUM
  video

  Lin (46) kan nooit meer werken na beestachti­ge aanval met vleesmes in Apeldoorn: ‘Hij heeft nergens recht op’

  Het Chinees restaurant Jing Sheng in Apeldoorn was de afgelopen twintig jaar nooit één dag dicht. Tot begin dit jaar, toen een van de koks met een groot vleesmes op beestachtige wijze inhakte op eigenaar Lin Wang (46). Hij overleefde ternauwernood, kwam voor een betere toekomst naar Nederland, maar is nu alles kwijt. ,,Mijn vader heeft nergens recht op.”
 2. De grootste supporters van Maikel van Zeist zijn er bij in Polen, al is het op de achtergrond. ‘We willen hem niet uit zijn concentratie halen’
  PREMIUM
  DYNAMO IN POLEN

  De grootste supporters van Maikel van Zeist zijn er bij in Polen, al is het op de achter­grond. ‘We willen hem niet uit zijn concentra­tie halen’

  Ze hangen nog net in de catacomben, maar kunnen wel zien hoe de spelers van Draisma Dynamo hun eerste training in de nieuwe sporthal in het Poolse Jastrzębie-Zdrój afwerken. En hoe hun zoon en broer zoals alle trainingen alles geeft. Weinig Nederlandse supporters in Polen, maar de familie Van Zeist is er bij, al is het op de achtergrond.