Impressie van hoe het kan worden als de fietssnelweg F50 wordt aangelegd tussen Apeldoorn en Epe. Hier de Flesse, tussen Vaassen en Wenum, waar ook het landbouwverkeer overheen mag.
Volledig scherm
PREMIUM
Impressie van hoe het kan worden als de fietssnelweg F50 wordt aangelegd tussen Apeldoorn en Epe. Hier de Flesse, tussen Vaassen en Wenum, waar ook het landbouwverkeer overheen mag. © Cleantech Regio

Prijs van peperdure fietssnelweg tussen Apeldoorn en Epe doet wethouder schrikken

De kosten van de toekomstige fietssnelweg tussen Apeldoorn en Epe kunnen oplopen tot bijna 50 miljoen euro. Dat blijkt uit een rapport over de aanleg van de F50. Begin vorig jaar zong 20 miljoen euro nog als hoogste bedrag rond. De hoge kosten worden onder meer veroorzaakt doordat er twee fietstunnels moeten worden aangelegd.

0 reacties

 1. NK Beach Handball in zicht voor Voorwaarts: ‘Misschien moeten we onze doelstelling aanscherpen’
  PREMIUM
  beachhandbal

  NK Beach Handball in zicht voor Voorwaarts: ‘Misschien moeten we onze doelstel­ling aanscher­pen’

  Met een zilveren plak op het Nederlands Kampioenschap en deelname aan de EHF Champions Cup op het Portugese eiland Porto Santo beleefde Voorwaarts vorig jaar een fantastisch beachseizoen. Dit jaar hoopt de Twellose club met een jong en volledig nieuw beachteam opnieuw hoge ogen te gaan gooien. Punten pakken op het eigen kwalificatietoernooi komend weekeinde is daarbij cruciaal.
  Twello