Auto raakt van de weg na een botsing op de kruising van de Aluminiumweg en de Arnhemseweg in Apeldoorn. Het voertuig raakt hierbij een hekje en een verkeersbord en komt op een fietspad tot stilstand.
Volledig scherm
Auto raakt van de weg na een botsing op de kruising van de Aluminiumweg en de Arnhemseweg in Apeldoorn. Het voertuig raakt hierbij een hekje en een verkeersbord en komt op een fietspad tot stilstand. © Luciano de Graaf

Schrik om brandweerwagen zorgt voor flinke blikschade in Apeldoorn

Omdat ze een naderende brandweerwagen snel ruimte wilde geven schoof een automobiliste vanmiddag met haar auto even voorbij de stoplichten aan de Aluminiumweg in Apeldoorn. Daardoor keek ze volgens eigen zeggen echter niet goed uit en botste met een andere auto op die weg. Gevolg: flinke blikschade bij beide wagens.

  1. Apeldoorners vluchten uit Turks vakantieverblijf voor natuurbranden: ‘Burgemeester was huilend op tv’
    PREMIUM
    video

    Apeldoor­ners vluchten uit Turks vakantie­ver­blijf voor natuurbran­den: ‘Burgemees­ter was huilend op tv’

    Twee jaar lang stond corona een vakantie naar hun appartement in Turkije in de weg. En nu Apeldoorners Kim van Hoek (45), Jeroen van Roon (44) en Carmi (44) en Ronnie van der Kolk (50) eindelijk weer op hun vakantieadres mogen zijn, moeten ze vluchten voor de natuurbranden die Zuid-Turkije teisteren. ,,Het lijkt steeds dichterbij te komen door de wind, wij zoeken veiligere plekken op.”