Bij de botsing tussen een auto en een scooter op de Generaal Van Heutszlaan in Apeldoorn raakte de scooterrijder gewond.
Volledig scherm
Bij de botsing tussen een auto en een scooter op de Generaal Van Heutszlaan in Apeldoorn raakte de scooterrijder gewond. © Luciano de Graaf

Scooterrijder gewond na ongeluk in Apeldoorn: slachtoffer met spoed naar ziekenhuis

Bij een botsing tussen een auto en een scooter in Apeldoorn is een gewonde gevallen. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

 1. Apeldoorn wekt grote ergernis met verlagen snelheid op ‘dodenweg’ langs kanaal
  PREMIUM

  Apeldoorn wekt grote ergernis met verlagen snelheid op ‘dodenweg’ langs kanaal

  De snelheidsverlaging die de gemeente Apeldoorn eenzijdig doorvoerde op de ‘dodenweg’ langs het Apeldoorns Kanaal, is volstrekt ongewenst en moet direct van tafel. Met het terugbrengen van de maximumsnelheid tot zestig kilometer per uur, zwichtte het college van burgemeester en wethouders voor politieke druk in plaats van een weloverwogen besluit te nemen. Die kritiek komt van meerdere partijen in het gebied tussen Apeldoorn en Eerbeek.
 2. Cas kan fluiten naar groot terras, burgemeester trekt vergunning voor café in Beekbergen weer in
  PREMIUM

  Cas kan fluiten naar groot terras, burgemees­ter trekt vergunning voor café in Beekbergen weer in

  Het zou voor een welkome aanvulling op z’n inkomsten moeten zorgen, het forse terras aan de achterkant van eetcafé Bij Cas in Beekbergen. Sinds april dit jaar had Caspar Woutersen de vergunning op zak. Nadat eerst personele problemen roet in het eten gooiden, raakt hij de permissie nu zelfs helemaal kwijt. Door omwonenden ingediende bezwaren zijn terecht, vindt de gemeente Apeldoorn.