Marga van Os regelde met andere stamgasten van Café het Oude Huis een speciale steen, ter herinnering aan de drie dagen waarop de kroeg na een periode van lockdown weer open mocht.
Volledig scherm
PREMIUM
Marga van Os regelde met andere stamgasten van Café het Oude Huis een speciale steen, ter herinnering aan de drie dagen waarop de kroeg na een periode van lockdown weer open mocht. © Rob Voss

Stamgasten misten oudste kroeg van Apeldoorn zo erg dat ze nu met een opmerkelijk cadeau komen

Een grote steen, als herinnering aan een zwarte periode. Gasten van Café het Oude Huis in het centrum van Apeldoorn zamelden in mei 2020 geld in om de eigenaar van hun stamcafé na de eerste lockdown te verrassen. Vandaag wordt de steen eindelijk geplaatst. En staat er niet één datum, maar staan er drie data op. 

0 reacties

  1. Historische schoorsteen dreigt uit tuin van Pierre en Marianne te verdwijnen: ‘Restauratie gigantisch duur’
    PREMIUM
    MET VIDEO

    Histori­sche schoor­steen dreigt uit tuin van Pierre en Marianne te verdwijnen: ‘Restaura­tie gigantisch duur’

    Dreigt een van de drie overgebleven fabrieksschoorstenen in Apeldoorn te verdwijnen? Bij Pierre en Marianne Reijerman staat ’ie midden in de tuin, maar de ‘versiering’ raakt in verval. Voor restauratie is nog ruim 12.000 euro nodig. ,,We hebben eens een autoband erin gegooid. Ging de zwarte rook over de brandweerkazerne. Vonden ze niet zo leuk...”