Politie bij de plek van het incident.
Volledig scherm
Politie bij de plek van het incident. © Luciano de Graaf

‘Steekpartij’ op recreatiepark in Beekbergen blijkt ongeluk: vrouw vrijgelaten

updateDe ‘steekpartij’ die vanmorgen gemeld werd op recreatiepark De Eikenberg in Beekbergen, blijkt niet meer dan een ongeluk. Dat stelt de politie enkele uren na het incident. Wat er precies gebeurd is, blijft onduidelijk.

Bij het incident raakte vanochtend even voor acht uur een man gewond. De politie zette vervolgens een parkeerplek bij een chalet met lint af. Op die plek lag een plas bloed en een plastic zak. 

Het slachtoffer werd naar het ziekenhuis gebracht. Een vrouw werd opgepakt. 

Geen misdrijf

Maar na onderzoek werd de vrouw toch weer vrijgelaten. Het bleek namelijk niet te gaan om een misdrijf. Politiewoordvoerster Chantal Westerhoff wil dan ook niet spreken van een steekpartij: ,,We noemen het een incident’’.

Wat de relatie tussen de man en vrouw is, is nog niet bekend (gemaakt). Ook is het niet duidelijk hoe bij dit ongeval de verwondingen nu precies zijn ontstaan. ,,Daar doen we geen uitspraken over vanwege de privacy van betrokkenen.’’

Uit onderzoek is inmiddels duidelijk. dat het incident, waarbij een man gewond is geraakt, in een chalet in #Beekbergen geen misdrijf betreft maar een ongeval. De vrouw is na verhoor in vrijheid gesteld.