Floor Kops en haar vriend Tim zijn binnen korte tijd twee keer slachtoffer geworden van een steenmarter. Ze zijn niet de enige in de buurt volgens Tim. In de buurtapp zijn 15 andere meldingen binnengekomen.
Volledig scherm
PREMIUM
Floor Kops en haar vriend Tim zijn binnen korte tijd twee keer slachtoffer geworden van een steenmarter. Ze zijn niet de enige in de buurt volgens Tim. In de buurtapp zijn 15 andere meldingen binnengekomen. © Maarten Sprangh

Steenmarter drijft Floor en Tim uit Apeldoorn tot wanhoop: ‘Weten niet meer wat we moeten doen’

Hoe frustrerend is dat? Heb je je auto na een bezoekje van de steenmarter net voor honderden euro’s laten repareren, zet het beestje zijn tanden opnieuw in de kabels. Het overkwam Floor Kops en haar vriend Tim Kloost. Zij zijn in Apeldoorn niet de enige slachtoffers van het beschermde roofdiertje.

1 reactie

 • Reginald Grunder

  4 dagen geleden
  De steenmarter is beschermd de mensen niet. Jezelf verdedigen, een rattenval plaatsen is niet verboden dus!!!
 1. Adriana (24) uit Apeldoorn krijgt op toilet schrik van haar leven: een steenmarter in hoge nood
  PREMIUM

  Adriana (24) uit Apeldoorn krijgt op toilet schrik van haar leven: een steenmar­ter in hoge nood

  Adriana Plaggenborg (24) uit Apeldoorn schrok zich een hoedje toen ze naast haar op het toilet ineens een geritsel en geschuif hoorde. Aan de andere kant van de muur had een steenmarter zich in de spouw in de nesten gewerkt. Uiteindelijk moesten de brandweer en de dierenambulance erbij komen. Met Adriana én de marter gaat het naar omstandigheden goed. ,,Ik was bang dat ie omhoog zou komen.”