Foto ter illustratie.
De verdachte uit Apeldoorn rijdt volgens metingen tenminste 130 kilometer per uur, waar een snelheidslimiet geldt van 80. De vrouw naast hem zag een rood verkeerslicht voorbij flitsen, maar herinnert zich verder weinig meer van het ongeluk.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. De verdachte uit Apeldoorn rijdt volgens metingen tenminste 130 kilometer per uur, waar een snelheidslimiet geldt van 80. De vrouw naast hem zag een rood verkeerslicht voorbij flitsen, maar herinnert zich verder weinig meer van het ongeluk. © Thinkstock

Taakstraf geëist tegen Apeldoorner die door rood knalt: slachtoffer revalideert al dik twee jaar

De Apeldoorner was afgeleid, zag het verkeerslicht dat al 27 seconden op rood stond niet en reed met een snelheid van zeker 130 kilometer per uur de kruising in Ugchelen op. Hij knalde met zijn auto tegen een bedrijfsauto die voorrang had. De chauffeur van dat voertuig liep een hersenkneuzing, klaplong en twee gebroken ribben op.

 1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”
 2. Dankzij Bert uit Teuge zien wij teksten in de lucht die vaak viraal gaan
  PREMIUM
  VIDEO

  Dankzij Bert uit Teuge zien wij teksten in de lucht die vaak viraal gaan

  ‘Frank gewoon 4-3-3‘, ‘€9.000.000!! Bedankt Sywert‘ en ‘Date mij! ❤ ❤ ❤ Sibbejan.nl‘. Het is zomaar een greep uit de spandoeken die afgelopen weken via social media grote bekendheid kregen. Ze stegen stuk voor stuk op achter één van de vliegtuigen van Bert van de Bunte. De 29-jarige ziet een gigantische groei in luchtreclame. Meerdere keren per dag stijgt er wel een vliegtuig op vanaf vliegveld Teuge.