Traumahelikopter landt in Wenum-Wiesel voor aanrijding op boerenerf

VideoEen persoon is vanmiddag gewond geraakt bij een ongeluk in Wenum-Wiesel. Het ongeluk vond plaats bij een boerderij aan de Zwolseweg, de doorgaande weg van Vaassen naar Apeldoorn.

Het ongeluk op privéterrein gebeurde aan het einde van de middag, tegen 16.30 uur. Voor het ongeluk kwam veel hulpverlening ter plaatse, waaronder een traumahelikopter. De helikopter landde in een naastgelegen weiland.

Één persoon werd met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht. Waarmee het slachtoffer in aanrijding kwam en hoe dit kon gebeuren is nog onbekend.

De politie doet onderzoek naar het ongeluk.

Volledig scherm
Voor het ongeluk in Wenum-Wiesel kwamen veel hulpdiensten ter plaatse. Een traumahelikopter landde in een naastgelegen weiland. © Luciano de Graaf
  1. Wanneer is er sprake van een poging tot doodslag of doodslag?
    PREMIUM

    Wanneer is er sprake van een poging tot doodslag of doodslag?

    Afgelopen dinsdag overleed de 26-jarige Apeldoorner Mike ter Halle nadat hij vorig weekeinde vermoedelijk opzettelijk werd aangereden door een 18-jarige plaatsgenoot. De politie hield de 18-jarige in eerste instantie aan op verdenking van het veroorzaken van een aanrijding. De rechter-commissaris besloot dinsdag de verdachte nog zeker veertien dagen vast te houden, en de verdenking te verzwaren naar poging tot doodslag. Waarom is er sprake van een verdenking poging tot doodslag?