Een idyllische plek voor trouwerijen... De manier waarop de gemeente Apeldoorn daartegen echter optrad rechtvaardigt volgens de voormalige eigenaar van Landgoed Sollewerf een claim van bijna twee ton.
Volledig scherm
PREMIUM
Een idyllische plek voor trouwerijen... De manier waarop de gemeente Apeldoorn daartegen echter optrad rechtvaardigt volgens de voormalige eigenaar van Landgoed Sollewerf een claim van bijna twee ton. © Archief, Landgoed Sollewerf

Trouwsoap mondt uit in claim van bijna 2 ton bij gemeente Apeldoorn (en er komt nog meer)

Hij is nog steeds woedend over de ‘schandalige’ behandeling door de gemeente Apeldoorn in de trouwsoap rond zijn voormalige Landgoed Sollewerf. Omdat het optreden van de gemeente volgens de rechter onrechtmatig was, eist Marc Flipsen nu 187.122,97 euro schadevergoeding. En dat is de opmaat naar meer, kondigt hij aan.

0 reacties

  1. Apeldoornse voorzitter Laatste Wil reageert op nieuwe arrestaties: ‘Heb leden niet aan een touwtje’
    PREMIUM

    Apeldoorn­se voorzitter Laatste Wil reageert op nieuwe arresta­ties: ‘Heb leden niet aan een touwtje’

    Twee leden van Coöperatie Laatste Wil zijn deze week aangehouden in het al langer lopende onderzoek naar mogelijke hulp bij zelfdoding. Dat justitie donderdag in een persbericht hierover hun lidmaatschap van de organisatie expliciet vermeldde, ziet coöperatie-voorzitter Jos van Wijk uit Apeldoorn als een poging om zijn club in diskrediet te brengen. ,,Ontoelaatbare framing."