Twee auto’s botsen op elkaar in het buitengebied van Beekbergen

Met videoTwee bestuurders zijn rond het middaguur gewond geraakt in Beekbergen. Beide auto’s reden in het buitengebied van Beekbergen toen ze door nog onbekende oorzaak met elkaar in botsing kwamen. Een vrouw is naar het ziekenhuis gebracht, een man die het andere voertuig bestuurde kon ter plaatse nagekeken worden door ambulancepersoneel.

 1. Eén miljoen euro voor noodlijdende verenigingen in Apeldoorn: ‘Iedereen moet mee kunnen doen’
  PREMIUM

  Eén miljoen euro voor noodlijden­de verenigin­gen in Apeldoorn: ‘Iedereen moet mee kunnen doen’

  Sportverenigingen, culturele instellingen, scoutingclubs en buurt- en dorpshuizen hebben door verschillende crises moeite het hoofd boven water te houden. De gemeente Apeldoorn stelt daarom een bedrag van maximaal 15.000 euro per vereniging beschikbaar om de sport, kunstvorm of andere maatschappelijke bezigheid voor de meeste mensen toegankelijk te houden. In totaal wordt in 2023 een miljoen euro vrijgemaakt.
 2. Helma geeft zich bloot in boek over borstkanker: ‘Ik stond in mijn slip voor de camera en moest lachen’
  PREMIUM

  Helma geeft zich bloot in boek over borstkan­ker: ‘Ik stond in mijn slip voor de camera en moest lachen’

  Dertien shoots en bijna 1200 foto's. Helma Havinga (45) stond meestal áchter de camera wanneer een foto gemaakt werd, maar toen ze de vernietigende diagnose borstkanker kreeg, veranderde dat. Twee jaar lang focuste ze op haar herstel, dat werd vastgelegd door goede vriendin en fotografe Anneke Davids. Zaterdag, op Wereldkankerdag, verscheen hun boek: Je tiet of je leven.