Hoe het ongeluk tussen de scooter en de auto kon gebeuren, is nog niet bekend.
Volledig scherm
Hoe het ongeluk tussen de scooter en de auto kon gebeuren, is nog niet bekend. © Luciano de Graaf

Twee jongens op scooter raken gewond bij ongeluk in Apeldoorn

Bij een ongeluk tussen een scooter en een auto op winkelcentrum De Eglantier in Apeldoorn zijn twee personen gewond geraakt. De slachtoffers, die op de scooter zaten, moesten naar het ziekenhuis worden gebracht. 

Iets na 22.00 uur vanavond kwamen er bij de hulpdiensten meldingen binnen dat er in de buurt van café Friends op De Eglantier een scooter in botsing was gekomen met een personenauto. Er kwamen twee ambulances ter plaatse. De slachtoffers, die samen op de scooter zaten, werden door de ambulancemedewerkers gecontroleerd en daarna naar het ziekenhuis vervoerd. Zij raakten gewond aan hun benen en armen. Hoe erg die verwondingen zijn, is niet duidelijk. 

Hoe het ongeluk heeft kunnen ontstaan, is nog niet bekend. Van de betrokkenen en enkele getuigen zijn verklaringen opgenomen. 

De scooter raakte bij het ongeval zwaar beschadigd en ook de personenauto, een zwarte Volkswagen, liep flinke schade op. De scooter is total loss. 

  1. Mee op corona-controle door Apeldoorn: ‘Iemand die maling aan de regels heeft, daar moet je wat mee’
    PREMIUM

    Mee op corona-controle door Apeldoorn: ‘Iemand die maling aan de regels heeft, daar moet je wat mee’

    Houdt iedereen zich aan de regels die verspreiding van het coronavirus moeten tegengaan? Dat controleren toezichthouders van de gemeente Apeldoorn momenteel van ‘s ochtends vroeg tot laat in de avond. Mede op basis van signalen: ,,Het klik-gehalte wordt nu echt hoog.’’ Maar de kunst is de rust te bewaren: ,,Dit is een samenleving die onder druk staat; dan moet je niet gaan irriteren.’’