Op de kruising van de Henri Dunantlaan en de Sprengenweg in Apeldoorn botste een scootmobiel op een auto.
Volledig scherm
Op de kruising van de Henri Dunantlaan en de Sprengenweg in Apeldoorn botste een scootmobiel op een auto. © Luciano de Graaf

Vader en dochter botsen met scootmobiel op auto in Apeldoorn; beiden naar het ziekenhuis

Op de kruising Henri Dunantlaan met de Sprengenweg in Apeldoorn is een scootmobiel dinsdagavond ongelukkig in botsing gekomen met een auto. Op de scootmobiel zaten een man met zijn jonge dochter. Ze hadden beiden dermate last van een been, dat ze met de ambulance naar het ziekenhuis zijn gebracht. 

 1. Onrust over Valouwe Media: ‘Nu zitten we zonder een vitale lokale omroep’
  PREMIUM

  Onrust over Valouwe Media: ‘Nu zitten we zonder een vitale lokale omroep’

  De nieuwe lokale omroep van Apeldoorn, Valouwe Media Stichting (VMS), krijgt al bijna twee maanden duizenden euro’s subsidie, maar er zijn nog nauwelijks radioprogramma’s te horen en er is geen enkel tv-programma te zien. Het maakt enkele politieke partijen dusdanig ongerust dat ze bij de gemeente aan de bel hebben getrokken. VMS zelf vraagt om geduld. ‘Je kunt niet ineens een volledige programmering aanbieden.’
 2. Voorbereidingen Apeldoornse evenementen gaan door ondanks huidige restricties: 'Niets doen geen optie’
  PREMIUM

  Voorberei­din­gen Apeldoorn­se evenemen­ten gaan door ondanks huidige restric­ties: 'Niets doen geen optie’

  De huidige restricties tot en met 13 augustus, onder meer voor evenementen, veranderen niets voor Apeldoornse festiviteiten die na die datum op de rol staan. Vooralsnog gaan de voorbereidingen voor bijvoorbeeld de Terrassenparade en de Nacht van Apeldoorn ‘gewoon’ door, zegt centrummanager Marco Bod. ,,Als je stil blijft zitten, weet je zeker dat er straks geen evenementen zijn.”
 3. Dominee legt condoleanceregister voor Peter R. de Vries in kerk Apeldoorn: ‘Hij streed voor gerechtigheid’
  video

  Dominee legt condolean­ce­re­gis­ter voor Peter R. de Vries in kerk Apeldoorn: ‘Hij streed voor gerechtig­heid’

  Wie niet in de gelegenheid is om vandaag afscheid te nemen van de vermoorde misdaadjournalist Peter R. de Vries in Amsterdam, kan vandaag een condoleanceregister ondertekenen in de Grote Kerk in Apeldoorn. Mede-initiatiefnemer predikant ds. Bert Schüssler wil hiermee inwoners van Apeldoorn en omstreken de mogelijkheid bieden De Vries een laatste eer te bewijzen.