De herinrichting van Winkelcentrum Kerschoten is in volle gang.
Volledig scherm
PREMIUM
De herinrichting van Winkelcentrum Kerschoten is in volle gang. © Maarten Sprangh

‘Vreselijk armoedig’ winkelcentrum in Apeldoorn groeit uit tot iets prachtigs

Na jaren van verpaupering groeit Winkelcentrum Kerschoten nu uit tot iets prachtigs. Daar is iedereen het over eens. Toch zijn er ook ergernissen en zorgen.

Wanda Kuilboer heeft haar scootmobiel deze doordeweekse middag midden op het Mercatorplein geparkeerd. Onder het genot van een sigaretje slaat ze vanuit het invalidenwagentje de verrichtingen van twee metselende mannen gade. Steentje voor steentje verfraaien zij de betonnen bak waar over enkele maanden een beek doorheen stroomt. 

  1. Apeldoornse tienkamper Eelco Sintnicolaas wil zich snel weer in het zweet werken in Zweden om nog wel een keer wat te laten zien
    PREMIUM

    Apeldoorn­se tienkamper Eelco Sintnico­laas wil zich snel weer in het zweet werken in Zweden om nog wel een keer wat te laten zien

    De Apeldoornse tienkamper Eelco Sintnicolaas (33) vertoeft tijdens de coronacrisis in Zweden, vlakbij Stockholm. Daar woont hij samen met zijn vriendin, de Zweedse atlete Elin Westerlund, en bereidde hij zich de laatste maanden voor op wedstrijden en uiteindelijk hopelijk voor plaatsing voor de uitgestelde Olympische Spelen. ,,Het vuur brandt nog, ik wil graag wat laten zien.”