Tankstation van Tango in Mierlo. De prijzen voor autobrandstoffen zijn al een tijdje aan het dalen.
Volledig scherm
Tankstation van Tango in Mierlo. De prijzen voor autobrandstoffen zijn al een tijdje aan het dalen. © Rob Engelaar

Benzineprijs daalt naar niveau van voor de Oekraïne-oorlog

Het wordt al een tijdje steeds goedkoper aan de pomp en vooral de benzineprijs lijkt nu snel te dalen. Inmiddels is een liter benzine goedkoper dan voor de Russische invasie in Oekraïne. Diesel is nog wel duurder dan begin dit jaar.

2 reacties

  • Richard Hooft

    2 weken geleden
    Beste Mark Meulen, ik ben het 100% eens met uw commentaar. Iets over de supermarkt? In de Griekse week bij Lidl kruiden. Kocht je tot 3 weken geleden een potje van 75 gram, kostte die € 0,99. Afgelopen week hetzelfde potje maar met een inhoud van 40 gram €0,99 Waar gaat het om? We worden opgelicht. Door supermarkten, olie- en gashandelaren en we kunnen het niet meer behapstukken. Shell 11,1 miljard, BP 8 milard netto winst. Over onze ruggen. REGERING, DOE IETS !!
  • Mark Meulen

    2 weken geleden
    In Amerika betalen ze 1,25 dollar per liter en dat zorgt bijna voor een nationale opstand. Hier vinden we 2,10 euro al best meevallen. Zo word je bij de neus genomen waar je bijstaat. Zo gaat het waarschijnlijker ook met de prijzen in de supermarkt, straks ben je gewend aan de ' nieuwe' prijzen en bij een prijsverlaging vind iedereen het ook weer meevallen. Ik heb nooit geweten dat bijna alles uit Oekraïne komt, aan de prijzen te zien lijkt dat wel zo.