Het conceptmodel van de nieuwe Aygo. Zo extreem als dit prototype zal hij waarschijnlijk niet worden, al heeft Toyota de afgelopen tijd meermaals bewezen gedurfd design niet te schuwen. Kijk maar naar de C-HR of de jongste Yaris.
Volledig scherm
Het conceptmodel van de nieuwe Aygo. Zo extreem als dit prototype zal hij waarschijnlijk niet worden, al heeft Toyota de afgelopen tijd meermaals bewezen gedurfd design niet te schuwen. Kijk maar naar de C-HR of de jongste Yaris. © Toyota

De Toyota Aygo krijgt een opvolger en dit gaat hem worden

De Toyota Aygo, de afgelopen jaren een van de meest verkochte auto's van Nederland, krijgt een opvolger. Dat is groot nieuws, want Peugeot en Citroën, die jarenlang klonen van de Aygo verkochten, durven niet meer in dit soort piepkleine, goedkope auto's te investeren.

 1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
  lezersvraag

  Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

  Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.
 2. Ard en Arnoud duiken in bizarre autocollectie van Ad Palmen: ‘Hij was meer dan verborgen kluizenaar’
  PREMIUM

  Ard en Arnoud duiken in bizarre autocollec­tie van Ad Palmen: ‘Hij was meer dan verborgen kluizenaar’

  Ze schreven al vier boeken over autoverzamelingen en haalden daarmee al vele geheimen (en verdwenen auto’s) boven water. Nu buigen vader Ard (70) en zijn zoon Arnoud op de Weegh (34) zich over de in Dordrecht aangetroffen autocollectie van Ad Palmen (82). Én over Ad Palmen zelf. ,,Hij heeft ruim tweehonderd auto’s van de sloophamer gered, hij verdient dit.’’
  Gorinchem, Elst, Dordrecht