Met een fietsapp voorkom je dat je verdwaalt én mis je niks van alle mooie en leuke dingen die je onderweg tegen kunt komen.
Volledig scherm
PREMIUM
Met een fietsapp voorkom je dat je verdwaalt én mis je niks van alle mooie en leuke dingen die je onderweg tegen kunt komen. © Getty Images/iStockphoto

Dit zijn de handigste apps voor op de fiets

Met het lenteweer in het vooruitzicht springen veel mensen op de fiets. Maar je wil niet verdwalen en wel wat zien onderweg. Met deze fietsapps kom je (bijna) altijd goed uit en mis je niks.

  1. Dit zijn de beste e-fatbikes
    Fietstest 2023

    Dit zijn de beste e-fatbikes

    Stoer design, strak, tikkeltje smart. Innovatief ook en met trendy kleuren: zo karakteriseren de fabrikanten de lifestylefiets. Maar nuttig in het dagelijks gebruik zijn ze net zo goed. Voor jongeren die willen blitsen brengen ze de e-fatbikes: brede banden, hoog profiel plus dik, aluminium frame. Ze ogen gelikt en snel. Marco van Koppen (51) probeerde er een, in het volle besef dat blitsen er misschien in zat, maar jonger worden niet. De beide categorieën overlappen elkaar enigszins. Verder hebben we gekeken of er in 2023 nieuwe ontwikkelingen zijn in de e-bikes. Zo snel als in het afgelopen decennium zal het toch niet meer gaan?