Politie op zoek naar man die rondreed met naakte vrouw op dak Ferrari

Op party-eiland Ibiza zijn ze wel wat gewend. Toch keken zelfs de bewoners van het populaire Spaanse vakantie-eiland vreemd op toen een man met een naakte vrouw op zijn Ferrari door de straten reed. 

Volgens de Britse krant The Sun vond het incident plaats bij de jachthaven Marina Ibiza. Het ritje werd breed gedeeld op sociale media, omdat toeschouwers snel hun smartphones tevoorschijn haalden en het incident vastlegden.

De politie is op zoek naar een jongeman in een Ferrari 458 Spider. De vrouw is zittend te zien op het dak van de sportwagen, terwijl ze haar benen op de voorruitstijl laat rusten. Even later is te zien dat ze opstaat en zich over de voorruit buigt. De clip eindigt wanneer het stel de jachthaven verlaat.

De bestuurder kan worden beschuldigd van roekeloos rijden. Hij is tot nu toe nog niet geïdentificeerd, maar volgens een woordvoerder van de gemeente ‘zijn er niet veel auto’s zoals deze op Ibiza’. Ook zijn er veel getuigen van het incident, hoewel de kans bestaat dat niet veel omstanders naar het gezicht van de bestuurder hebben gekeken.

De politie is op zoek naar deze Ferrari 458 Spider.
Volledig scherm
De politie is op zoek naar deze Ferrari 458 Spider. © Ferrari