De Aston Martin Valkyrie is door Red Bull en Aston Martin samen ontwikkeld. Nu de samenwerking is beëindigd, denkt Red Bull na over het zelfstandig produceren van eigen sportwagens.
Volledig scherm
De Aston Martin Valkyrie is door Red Bull en Aston Martin samen ontwikkeld. Nu de samenwerking is beëindigd, denkt Red Bull na over het zelfstandig produceren van eigen sportwagens. © REUTERS

Red Bull wil eigen sportwagenmerk beginnen

Formule 1-team Red Bull heeft de samenwerking met Aston Martin opgezegd nu dat merk een eigen team heeft opgericht. Maar volgens Christian Horner smaakt de door Red Bull en Aston Martin gemaakte sportwagen Valkyrie naar meer.

  1. Dit zijn de beste fietsen om naar werk en weer naar huis te fietsen
    Fietstest 2023

    Dit zijn de beste fietsen om naar werk en weer naar huis te fietsen

    Steeds vaker nemen we voor de rit naar en van het werk de (e-)fiets, blijkt uit de statistieken. De overheid stimuleert dat ook en werkgevers doen mee. Belangrijk is bij dit soort fietsen dat ze intensief gebruik goed kunnen hebben en niet te vaak naar de dealer hoeven voor onderhoud. Ze zijn vaak sportief, voor de snelle tocht met veel bochten, en de behoefte om vlot aan te komen. Langere afstanden kan ook, maar dan wordt de sportieve zit - voorovergebogen - voor veel gebruikers wat lastiger.