Volledig scherm
© Tesla

Tesla onthult aanhanger voor Cybertruck

De bizarre Cybertruck van Tesla domineert al enkele weken het autonieuws. En nu heeft Tesla-CEO Elon Musk alweer een manier gevonden om zijn spraakmakende pick-up onder de aandacht te brengen: een bijpassende aanhanger.

Naar aanleiding van het nu al legendarische ‘getouwtrek’ tussen de Cybertruck en de Ford F-150 heeft Tesla-CEO Elon Musk verkondigd dat zijn bedrijf ook een bijhorende ‘trailer’ op de markt wil brengen om de ‘onovertroffen trekcapaciteiten’ van de elektrische pick-up ten volle te benutten. Tesla heeft zelfs een paar beelden vrijgegeven van hoe die aanhanger - ‘a sick attachment’, om het met de woorden van Musk te zeggen - eruit zal zien. Maar het is op dit moment niet duidelijk wanneer deze op de markt komt. Ook naar de mogelijke toepassingen van de bonkige trailer, die net als de Cybertruck zelf de aerodynamica van een rijdende kledingkast evenaart, is het voorlopig alleen maar gissen.

De aanhanger blijkt overigens niet de enige ‘uitbreiding’ te zijn die Tesla wil aanbieden. Eerder liet de fabrikant weten dat de Cybertruck ook omgebouwd zal kunnen worden tot offroad-kampeerauto (foto onder).

Volg elke dag het laatste nieuws van onze autoredactie via Facebook en Twitter. Of schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief Auto 

Volledig scherm
© Tesla