Volledig scherm
Opel Insignia © Opel

Vernieuwde Opel Insignia krijgt geavanceerde koplampen

Opel heeft zijn topmodel, de Insignia, vernieuwd. Hij heeft nu ook  de nieuwste generatie IntelliLux led-koplampen gekregen, voor een beter zicht in het donker.

Het systeem is uitgebreid van 32 naar 168 led-elementen en reageert sneller en nauwkeuriger op tegemoet komend verkeer en voorliggers, om verblinding te voorkomen. Verder is de Insignia nu uitgerust met een achteruitrijcamera die is gekoppeld aan een achteruitrij-radar. Het infotainment, aan de smartphone te koppelen via Apple CarPlay of Android Auto, is eveneens vernieuwd en smartphones kunnen nu draadloos worden opgeladen. De vernieuwde Insignia maakt in januari zijn debuut op de autoshow van Brussel.

Volledig scherm
Opel Insignia © Opel
Volledig scherm
Opel Insignia © Opel
Volledig scherm
Opel Insignia © Opel
  1. Topdag autobeurs gekaapt door actievoerders die zich vast willen lijmen aan de auto's
    video

    Topdag autobeurs gekaapt door actievoer­ders die zich vast willen lijmen aan de auto's

    Actievoerders van de internationale klimaatbeweging Extinction Rebellion houden vandaag een grote protestactie op de voorlaatste - en drukste - dag van het Autosalon in Brussel. Zij verstoren de autobeurs door in wagens te kruipen en zich vast te ketenen. Maar hun plannen zijn nog extremer: ze willen zich ook vastlijmen aan auto’s en met nepbloed gooien. De politie heeft al verschillende actievoerders opgepakt.