Volledig scherm
Miss Montreal en haar nieuwe Range Rover Evoque © JLR

Waarom Miss Montreal in een Range Rover rijdt

Ongetwijfeld heeft de Nederlandse importeur van Range Rover haar een fikse korting gegeven, maar Miss Montreal zegt ook andere argumenten te hebben waarom zij een nieuwe Range Rover Evoque heeft aangeschaft.

,,Een auto met volop ruimte voor mijn gitaar en andere spullen die ik meeneem naar concerten. En waarin ik gemakkelijk mijn hond kan meenemen om te gaan wandelen in het bos of op het strand. Ja, de Evoque is helemaal 'mijn ding'!'', zegt Sanne Hans in een persbericht van de auto-importeur.

De zangeres, vooral bekend onder haar artiestennaam Miss Montreal, is sinds enkele jaren 'ambassadeur' van Land Rover. De commerciële samenwerking werd onlangs verlengd. ,,Land Rover is een merk waar ik mij helemaal bij thuis voel", vertelt Sanne Hans. ,,Zowel vanwege de modellen als waar het merk voor staat. De stoere uitstraling past gewoon bij mij. En als je het hele land door rijdt, van optreden naar optreden, dan wil je niet alleen een auto die veilig, comfortabel en ruim is, maar ook een waarin je je thuisvoelt en die past bij jouw persoonlijkheid.''

De afgelopen jaren kwam de samenwerking tussen Miss Montreal en Land Rover onder meer tot uitdrukking in huiskamerconcerten voor Land Rover fans en een benefietconcert ten bate van Serious Request en het Rode Kruis.

,,De samenwerking met Miss Montreal geeft ons de mogelijkheid om onze compactere modellen op een ongedwongen manier bekender te maken bij een jonger publiek", verklaart Valentijn Braam, manager communicatie van Jaguar Land Rover Nederland. ,,Met haar stoere, no-nonsense uitstraling past Sanne perfect bij ons merk. Ook is zij een rolmodel voor anderen, doordat zij steeds opnieuw haar stotteren weet te overwinnen." 

Elke dag gratis het laatste autonieuws ontvangen? Volg onze autoredactie via Facebook: https://www.facebook.com/ADnlAuto

Volledig scherm
Sanne Hans en haar Range Rover Evoque © JLR
Volledig scherm
Sanne Hans en haar Range Rover Evoque © JLR
Volledig scherm
Sanne Hans en haar Range Rover Evoque © JLR
Volledig scherm
Sanne Hans en haar Range Rover Evoque © JLR