Volledig scherm
© Hilton & Hyland

Zoveel kost het huis van Tesla-baas Elon Musk

Elon Musk heeft zijn huis in Los Angeles met vier slaapkamers en drie badkamers voor omgerekend vier miljoen euro in de etalage gezet, aldus een bericht in Forbes.

De baas en oprichter van Tesla kocht dit huis – dat een stuk kleiner is dan zijn andere huizen – samen met zijn vrouw Talulah Riley (nu zijn ex-vrouw) in 2013 voor omgerekend ruim 3,2 miljoen euro. Als het wordt verkocht voor de vraagprijs maakt Musk dus zo’n 8 ton winst.

Het huis is omringd door een aantal heggen, waardoor de privacy gewaarborgd is. Het heeft ‘slechts’ vier slaapkamers en drie badkamers, evenals een flink zwembad en een bubbelbad. Dat verklaart ook de relatief lage verkoopprijs. 

Het huis staat op een heuvel in de wijk Brentwood in Los Angeles – op een steenworp van Bel Air en Beverly Hills. Het biedt uitzicht op de baai van Santa Monica en de skyline van Los Angeles. De verkoopprijs is hooguit gemiddeld voor deze wijk.

Neem hieronder een kijkje van binnen:

Volledig scherm
© Hilton & Hyland
Volledig scherm
© Hilton & Hyland
Volledig scherm
© Hilton & Hyland
Volledig scherm
© Hilton & Hyland
Volledig scherm
© Hilton & Hyland
  1. Verlengen rijbewijs tijdig aanvragen
    Vraag & Antwoord

    Verlengen rijbewijs tijdig aanvragen

    In deze rubriek kwam laatst de verlenging van het rijbewijs voor oudere automobilisten aan de orde. Mijn advies is om tijdig in actie te komen. Ik heb om medische redenen een beperkt geldig rijbewijs en uit ervaring weet ik dat de achterstanden bij het CBR inmiddels zo hoog zijn opgelopen, dat de aanvraag uiterlijk een half jaar van tevoren gedaan moet worden. Is de uitslag positief, dan blijft die nog het hele jaar geldig. -J.T.F. Burger