Foto ter illustratie. Het Rode Kruis heeft vorige week nood accommodatie opgezet bij het overvolle aanmeldcentrum in Ter Apel om asielzoekers in op te vangen.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. Het Rode Kruis heeft vorige week nood accommodatie opgezet bij het overvolle aanmeldcentrum in Ter Apel om asielzoekers in op te vangen. © ANP

50 asielzoekers Ter Apel die op stoel moesten slapen naar Roosendaal

updateOngeveer vijftig asielzoekers die op een stoel zouden moeten slapen in de wachtruimte van het aanmeldcentrum van de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) in Ter Apel worden naar Roosendaal gebracht. Daarnaast heeft de politie vanavond een melding binnengekregen van iemand die zichzelf bij het centrum heeft verwond.

  1. Plots kijken bewoners uit op ‘monsterlijk grote’ installatie: ‘Alsof er ruimteschip in de wijk is geland’
    PREMIUM

    Plots kijken bewoners uit op ‘monster­lijk grote’ installa­tie: ‘Alsof er ruimte­schip in de wijk is geland’

    ‘Alsof er een ruimteschip in de wijk is geland.’ Omwonenden van een basisschool in Oud-Beijerland zijn op z’n zachtst gezegd not amused met de nieuwe afzuiginstallatie die een paar weken geleden met een hoogwerker op het dak van het schooltje is geplaatst. Het ding is monsterlijk groot, lelijk en áls-ie straks gaat draaien, vrezen bewoners als Eef van Krimpen ‘met grote vreze’ voor geluidsoverlast.