ANP / Novum RegioFoto
Volledig scherm
© ANP / Novum RegioFoto

Agent die betrokken was bij arrestatie boerenzoon Jouke ondergedoken na bedreigingen

Eén van de agenten die betrokken was bij de aanhouding van de 16-jarige boerenzoon Jouke, dinsdagavond in Heerenveen, is ondergebracht op een ander adres na doxing en bedreigingen. Dat melden politiebronnen aan deze site. 

 1. Beschoten boerenzoon Jouke (16) heeft piep in oor: ‘Ineens pang in mijn rechteroor’
  protest heerenveen

  Beschoten boerenzoon Jouke (16) heeft piep in oor: ‘Ineens pang in mijn rechteroor’

  De 16-jarige Jouke uit Akkrum reed dinsdagavond ‘van de schrik door’ toen hij bij het boerenprotest in Heerenveen door de politie werd beschoten. Dat heeft hij tijdens zijn verhoor verklaard, zo vertelt zijn advocaat. De moeder van Jouke laat weten aangifte van poging doodslag te willen doen tegen de betrokken agenten. ,,We laten het hier absoluut niet bij zitten.” De jongen heeft aan het incident een piepend oor overgehouden.
 2. Jacky lag na motorongeluk in zelfde ziekenhuis waar zijn vader overleed: ‘Toen heb ik even liggen janken’
  PREMIUM
  met video

  Jacky lag na motoronge­luk in zelfde ziekenhuis waar zijn vader overleed: ‘Toen heb ik even liggen janken’

  Het scheelde niks of Jacky Middelburg (49) was tijdens een demo-straatrace van klassieke motoren verongelukt. De motorcoureur kwam eind vorige maand hard ten val bij een inhaalmanoeuvre. Hij brak onder meer twee rugwervels, een heup, z’n bekken, een kuitbeen, een scheenbeen en meerdere botjes in z’n voet. Hij kwam in het ziekenhuis te liggen waar zijn vader, die ook motorcoureur was, veertig jaar geleden overleed.