Volledig scherm
© Videostill

Boerenprotest op het Binnenhof en ophef over beeld van Willem van Oranje in De Ochtend Show to go

Woensdag 9 oktober zijn verslaggever Robin Nanninga en tv-columniste Angela de Jong te gast in De Ochtend Show to go. De show wordt gepresenteerd door Jamie Trenité en is vanaf 07.30 live te zien in onze app en op de site.

Een nieuw standbeeld van Willem van Oranje houdt Dordrecht al tijden in zijn greep. Een deel van de stad is tegen het beeld en vinden het beeld van Oranje ‘totaal ongepast’. Vandaag wordt het standbeeld door prinses Beatrix onthuld. Robin Nanninga, verslaggever voor De Dordtenaar, praat ons bij.

Vanavond wordt in Amsterdam de 54ste Gouden Televizier-Ring uitgereikt. De genomineerde programma’s zijn Beste zangers, Chateau Meiland en Expeditie Robinson. Columniste Angela de Jong vertelt ons alles wat we moeten weten over de uitreiking en de kanshebbers.

Daarnaast behandelen we het gisteren aangekondigde nieuwe boerenprotest op het Binnenhof in Den Haag. Verder is er contact met verslaggever Adrianne de Koning (Rotterdams Dagblad) over de ontuchtzaak met een 12-jarig meisje uit Rotterdam. De Amerikaan James B. staat morgen voor het eerst voor de rechter.

Volg De Ochtend show to go op InstagramTwitter en Facebook.

Bekijk hieronder de laatste fragmenten uit de show:

Als je liever luistert naar de podcast kan dat ook via Spotify of iTunes.