Buurtbewoners nemen de schade op. Links Cobey Geurts en Connie van Hoeven.
Volledig scherm
PREMIUM
Buurtbewoners nemen de schade op. Links Cobey Geurts en Connie van Hoeven. © Raphael Drent

Buurt woest op vandaal die in één ochtend 70 auto's vernielt: ‘Als wij hem vonden, was hij minder goed af’

Zeker zeventig auto’s zijn vanochtend beschadigd in het Gelderse Tiel. Veel buurtbewoners zeggen blij te zijn voor de dader dat hij al is opgepakt door de politie. ,,Want als wij hem gevonden hadden, was hij minder goed af geweest’’, zegt Niky van Dee. ,,En zijn auto ook, als hij die heeft en we die gevonden hadden.’’

0 reacties

 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
 2. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.