Volledig scherm
PREMIUM
Conducteur Jeroen Huisken met naast hem coach Pauline Bron, manager gastvrijheid bij NS © Erik van 't Woud

Coach Pauline is de reden dat we steeds gelukkiger worden van de NS

Voor het vierde jaar op rij oordelen reizigers positiever over hun treinreis, maakt NS vanmorgen bekend. Voorname factor in het succes zijn de 2800 conducteurs, aldus de spoorwegen. Een speciale coach traint hen sinds kort voor een nieuwe rol: service verlenen.

Station Breukelen, woensdagavond rond zessen. Hoofdconducteur Jeroen Huisken (36) staat in de deuropening van de sprinter richtig Utrecht, fluitje in de mond.  Als het fluitsignaal klinkt, doemt een rennende studente uit de duisternis op, een tupperwarebakje in haar hand. Huiskens besluit het meisje binnen te laten. ,,Dank u wel!” zegt ze. ,,Graag gedaan, ik kon het niet over mijn hart verkrijgen om je te laten staan.’’

  1. Coronavirus op eiland Tenerife en seksuele voorlichting met Kim Holland in Ochtend Show to go

    Coronavi­rus op eiland Tenerife en seksuele voorlich­ting met Kim Holland in Ochtend Show to go

    Pornoactrice en ondernemer Kim Holland is morgen te gast in De Ochtend Show to go. Holland vertelt ons over de seksuele voorlichting op scholen in het land. Techverslaggever David Bremmer gaat in op de groeiende commotie rond 5G-zendmasten. We skypen hier ook over met Leo Lagendijk van het Kennisplatform EMV. De show wordt gepresenteerd door Hila Noorzai en is vanaf 07.30 uur live te zien in onze app en op de site.