Rechtbanktekening van Huig Plug in de rechtbank van den Haag. Hij wordt verdacht van het bedreigen van Rutte en de Jonge.
Volledig scherm
Rechtbanktekening van Huig Plug in de rechtbank van den Haag. Hij wordt verdacht van het bedreigen van Rutte en de Jonge. © Nicole van den Hout

‘Complotdenker’ mag niet meer binnen 50 meter van Rutte en De Jonge komen

Huig Plug was een klokkenluider uit het gevangeniswezen. Nu is hij een volhardende complotdenker die woensdag voor de rechter moest komen voor het bedreigen van demissionair premier Rutte en minister De Jonge. Hij kreeg 2,5 maand cel en moet, als hij nog een keer binnen 50 meter van de bewindslieden komt, een week naar de gevangenis.

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?