Volledig scherm
© Videostill

Coronavirus op eiland Tenerife en seksuele voorlichting met Kim Holland in Ochtend Show to go

Pornoactrice en ondernemer Kim Holland is morgen te gast in De Ochtend Show to go. Holland vertelt ons over de seksuele voorlichting op scholen in het land. Techverslaggever David Bremmer gaat in op de groeiende commotie rond 5G-zendmasten. We skypen hier ook over met Leo Lagendijk van het Kennisplatform EMV. De show wordt gepresenteerd door Hila Noorzai en is vanaf 07.30 uur live te zien in onze app en op de site.

Onze correspondent Edwin Winkels is in Tenerife en heeft het laatste nieuws over de Nederlandse vakantiegangers die vastzitten in hun hotel omdat daar een Italiaanse arts had gelogeerd die later besmet bleek met het coronavirus. Meteen werd het hotel ‘op slot‘ gedaan.

We skypen met woordvoerder Iris van Deinse van het Nederlandse Rode Kruis over hun nieuwe onderzoek naar het gebruik van mondkapjes. Verslaggever Peter Boender gaat in gesprek met Marc Janssen van Natuurorganisatie Duinbehoud. Janssen is tegen het voorstel om de Formule 1-teams over het strand te laten rijden. Verslaggever Ard Schouten van Utrechts Nieuwsblad praat ons bij over de dodelijke schietpartij in Leersum.

Ten slotte skypen we met Louis de Mast, initiatiefnemer van ‘Lijm de Zorg’, over de ontevredenheid rondom jeugdzorg en GGZ.

Volg De Ochtend show to go op InstagramTwitter en Facebook.

Bekijk hieronder de laatste fragmenten uit de show:

Als je liever luistert naar de podcast kan dat ook via Spotify of iTunes.

  1. Gesloten dierenpark in financiële nood biedt dieren ter adoptie aan: ‘Kameel kost 600 euro’

    Gesloten dierenpark in financiële nood biedt dieren ter adoptie aan: ‘Kameel kost 600 euro’

    Kasteelpark Born in Limburg is een reddingsoperatie begonnen. Zonder acute financiële steun stevent het dierenpark, dat al sinds maart noodgedwongen gesloten is als gevolg van de coronacrisis, rechtstreeks af op een faillissement. Meest opvallende actie is de uitgifte van ‘adoptie-aandelen’ waarmee mensen een of meer dieren in het park - van kwartels tot kamelen - een jaar lang kunnen adopteren.