Volgens buurtbewoners klonken aan de Borselestraat in Tilburg zes schoten. De 37-jarige werd daarbij dodelijk getroffen, het zou gaan om Toontje Damen junior.
Volledig scherm
PREMIUM
Volgens buurtbewoners klonken aan de Borselestraat in Tilburg zes schoten. De 37-jarige werd daarbij dodelijk getroffen, het zou gaan om Toontje Damen junior. © BD

Dode bij Tilburgse schietpartij schoot zelf al eens iemand dood, ook vader kwam door kogels om het leven

De Tilburger die in de nacht van maandag op dinsdag in de wijk Reeshof werd doodgeschoten is Toontje Damen junior. Dat melden diverse bronnen, al kan de politie dat nog niet officieel bevestigen. Damen werd in 2009 veroordeeld voor het doodschieten van Flavio Fadda. Ook zijn vader Toon Damen senior kwam door kogels om het leven. 

 1. Nationaal watertekort: ‘Je hoeft niet je hele tuin te sproeien om je tuin te redden’
  PREMIUM

  Nationaal waterte­kort: ‘Je hoeft niet je hele tuin te sproeien om je tuin te redden’

  Door de aanhoudende droogte heeft Nederland officieel een watertekort. We moeten dus zuiniger omgaan met ons drinkwater. Maar we willen niet dat onze tuinplanten bij bosjes neervallen omdat het zo droog is. Toch hoef je niet elke avond met de tuinslang, gieter of sproeier in de weer, zeggen deskundigen. ,,Dan ben je vooral bezig je tuin in leven te houden. Maar dat hoort Moeder Natuur zelf te doen.’’
 2. Buurtbewoners geschrokken na dodelijke schietpartij in Tilburgse woonwijk: ‘Hier gebeurt nooit iets’
  Play
  met video

  Buurtbewo­ners geschrok­ken na dodelijke schietpar­tij in Tilburgse woonwijk: ‘Hier gebeurt nooit iets’

  Aan de Borselestraat in Tilburg is afgelopen nacht een man neergeschoten en overleden. Het slachtoffer lijkt een bekende van de politie te zijn, die ‘zelf ook al eens iemand doodschoot’. De politie zoekt twee donker geklede mannen die bij de schietpartij betrokken zouden zijn. Buurtbewoners zijn erg geschrokken. „In dit deel van de Reeshof gebeurt nooit iets.”