Iris Tramper (22) brengt studenten en scholieren met haar Instagram @studiekeuze_stress op een laagdrempelige manier met elkaar in contact. ,,Zodat studiekiezers een beter beeld van een studie krijgen."
Volledig scherm
PREMIUM
Iris Tramper (22) brengt studenten en scholieren met haar Instagram @studiekeuze_stress op een laagdrempelige manier met elkaar in contact. ,,Zodat studiekiezers een beter beeld van een studie krijgen." © Arie Kievit

'Een docent deed de livestream van de open dag vanuit een kinderkamer, omringd met knuffels’

Eindexamenleerlingen moeten na de zomer aan een nieuwe studie beginnen. Maar hoe kies je de juiste opleiding in een tijd dat er geen open dagen zijn, proefstuderen onmogelijk is en je niet meer kan meelopen met studenten?

 1. Yves (29) vindt zeldzame Pokémonkaart: ‘Ik wees al bod af van 415.000 euro. Te weinig’
  PREMIUM

  Yves (29) vindt zeldzame Pokémon­kaart: ‘Ik wees al bod af van 415.000 euro. Te weinig’

  HOOGSTRATEN - Met 65 miljoen zijn ze, de Pokémonverzamelaars. Maar het is Yves Bruynen (29) die de zeldzaamste Pokémonkaart ter wereld beet heeft. Hij woont in Hoogstraten, een plaats net over de grens in België, en kocht het pakje waar de kaart in zat van een Nederlander via Facebook voor 200 euro. Nu is de kaart bijna een half miljoen euro waard. En dat bedrag zal in de toekomst nog fors oplopen. „Ik heb de heilige graal gevonden”.
 1. Hooligans wilden met elkaar op de vuist gaan
  Play

  Hooligans wilden met elkaar op de vuist gaan

 2. Kipchoge wint NN Mission Marathon van Enschede
  Play

  Kipchoge wint NN Mission Marathon van Enschede