Aaldert van E.
Volledig scherm
Aaldert van E. © Tekening Petra Urban

Eis: jaar cel voor evangelist die patiënte misbruikte met Bijbel als excuus

Live Twitter'Evangelisch leider' Aaldert van E. moet als het aan justitie ligt een jaar de cel in omdat hij jarenlang een jonge vrouw misbruikte die patiënt was in zijn zorgkliniek. De officier van justitie eiste vandaag 18 maanden waarvan 6 voorwaardelijk. Slachtoffer Thirza pleegde in 2016 zelfmoord. Van E. weerspreekt met bizarre verklaringen de bewijzen die de rechter hem voorhoudt.

 1. Familie van ex-speler Jong Vitesse wil Spaanse politie aanklagen na klifdrama: 'Video niet door ons gelekt’
  PREMIUM
  Crowdfunding

  Familie van ex-speler Jong Vitesse wil Spaanse politie aanklagen na klifdrama: 'Video niet door ons gelekt’

  De familie van de op Mallorca omgekomen Arnhemmer Mourad Lamrabatte (31) beraadt zich op juridische stappen tegen de Spaanse autoriteiten nadat een video van het klifdrama uitlekte op internet. Broer Ibrahim is ervan overtuigd dat de Spaanse politie het schokkende filmpje heeft gelekt aan Spaanse media. ,,Het is ongelooflijk dat je na zo’n vreselijk incident nog een trap na krijgt van de politie. We zijn in shock.”
 2. TERUGLEZEN | Rust in centrum van Rotterdam wedergekeerd: tientallen aanhoudingen, één agent gewond
  Met video

  TERUGLEZEN | Rust in centrum van Rotterdam wederge­keerd: tientallen aanhoudin­gen, één agent gewond

  Helaas, dat was het dan. De Europese voetbaldroom is voorbij. Wat heeft ‘ie lang mogen duren. Feyenoord verloor van AS Roma met 1-0. De teleurstelling is enorm bij het Legioen. De politie meldde dat het onrustig was in het centrum van de stad. Er waren meerdere vechtpartijtjes en de ME voerde charges uit. (Dit liveblog is nu gesloten. Lees de ontwikkelingen van vanavond hier terug.)