Tientallen tractoren blokkeerden gisteren de hoofdingang van isolatiebedrijf Rockwool in Roermond. De actievoerders zijn het oneens met het stikstofbeleid van het kabinet. Ook Belgische boeren namen deel aan de actie.
Volledig scherm
Tientallen tractoren blokkeerden gisteren de hoofdingang van isolatiebedrijf Rockwool in Roermond. De actievoerders zijn het oneens met het stikstofbeleid van het kabinet. Ook Belgische boeren namen deel aan de actie. © ANP / ANP

Farmers Defence Force kondigt aan actie te voeren tijdens Nijmeegse Vierdaagse

Farmers Defence Force kondigt aan actie te voeren tijdens de Nijmeegse Vierdaagse. Ook andere vertegenwoordigers van de boeren laten weten dat er voorlopig geen einde komt aan de boerenprotesten in ons land.

  1. Familie Jouke (16) gaat morgen in gesprek met recherche, schietende agent zit ‘ziek thuis en is aangeslagen’
    Play
    met Video

    Familie Jouke (16) gaat morgen in gesprek met recherche, schietende agent zit ‘ziek thuis en is aangesla­gen’

    De familie van de 16-jarige Jouke gaat vandaag toch geen aangifte doen tegen de schietende agent. Eerder op de ochtend zei de moeder van Jouke nog dat er wel aangifte zou worden gedaan. Volgens haar is inmiddels besloten daar voorlopig van af te zien. Er wordt wel een schadeclaim voorbereid, zegt advocaat Robert Snorn tegen deze site. ,,Jouke heeft recht op een schadevergoeding en die valt hoger uit dan gebruikelijk. Dat komt omdat hier sprake is van bijzondere omstandigheden.”