Volledig scherm
© ANP

Geslaagd! Stuur jouw felicitatie, video of foto in

OproepTienduizenden scholieren van de middelbare school krijgen 13 juni te horen dat ze geslaagd zijn. Als (groot)ouder ben je natuurlijk supertrots en als geslaagde gaat het dak eraf!  Wij zetten de zwoegers in het zonnetje met onze 'wall of fame'.  Film jezelf tijdens het verlossende moment of feliciteer je neefje, zusje, buurjongen of kleinzoon met een lief berichtje. 

Belt jouw mentor op met goed nieuws? Hang jij de vlag uit, doe je een dansje met vrienden of kun je niet stoppen met lachen? Stuur hieronder je zelfgemaakte video in. (Filmtip: houd je telefoon horizontaal vast). De leukste filmpjes gebruiken we voor een compilatie op deze website*.  

Wil jij liever een felicitatie uitbrengen of een foto insturen om een geslaagde in de schijnwerpers te zetten? Dat kan ook! De foto's en felicitaties gebruiken we voor  publicatie op de website en/of in de krant*. 

* Algemeen Dagblad, Brabants Dagblad, Eindhovens Dagblad, BNdeStem, PZC, De Stentor, De Gelderlander en Tubantia vormen samen ADR Nieuwsmedia. Het is dus mogelijk dat uw inzending gepubliceerd wordt in één of meerdere titels. 

 1. Freek over Boekenbalrel: Ik hoop dat mijn boodschap over Baudet uitgedragen wordt
  video

  Freek over Boekenbal­rel: Ik hoop dat mijn boodschap over Baudet uitgedra­gen wordt

  Freek de Jonge (74) heeft geen seconde wakker gelegen van de door hem veroorzaakte opschudding, gisteravond bij de opening van het Boekenbal in Amsterdam. Hij eiste luidkeels schreeuwend van het publiek een statement over de overwinningsspeech van Forum voor Democratie-voorman Thierry Baudet. ,,Juist de groep die in de zaal zat, moet zich verzetten tegen deze elitaire politieke beweging’’, zegt de cabaretier the day after tegen deze site.
 2. Vilein? Schrijf toch normaal Eus, wreed of vals kan ook
  Brieven met Eus

  Vilein? Schrijf toch normaal Eus, wreed of vals kan ook

  Brieven van lezers, boos op het nieuws of het juist roerend eens met wat deze krant schrijft. We ontvangen ze elke dag. Een bloemlezing van wat onze lezer bezighoudt, siert dagelijks de brievenpagina. Columnist Özcan Akyol vraagt zich in de videoreeks Brieven met Eus af wat krantenlezers ertoe brengt hun woede of passie van zich af te schrijven. Vandaag is hij op bezoek bij Ferry, die vindt dat hij zulke moeilijke woorden gebruikt.