Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © Thinkstock

Getrouwde vader verdacht van verkrachten collega in snackbar, slachtoffer uit angst verhuisd

De man zat al vaker aan haar in het eetcafé waar ze allebei werkten. Maar die dag ging hij verder. Hij duwde haar tegen een muurtje, buiten het zicht van de camera’s, en betastte haar zodanig dat volgens de officier van justitie sprake is van verkrachting. Die eiste vandaag een gevangenisstraf van een jaar en twee maanden tegen de 36-jarige man uit het Gelderse Tiel.

0 reacties

 1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”
 2. LIVE | Kinderen na zes dagen genezen van Covid-19, opnieuw recordaantal besmettingen Japan
  Coronavirus

  LIVE | Kinderen na zes dagen genezen van Covid-19, opnieuw recordaan­tal besmettin­gen Japan

  Kinderen zijn na gemiddeld zes dagen genezen van Covid-19. Dat blijkt uit een studie die gepubliceerd werd in het vaktijdschrift ‘The Lancet Child & Adolescent Health’. Japan heeft woensdag gewaarschuwd dat het aantal coronabesmettingen in het land in een ongekend tempo stijgt. Vandaag is er een recordaantal van 14.207 nieuwe infecties in het land. Olympische gaststad Tokio meldde vandaag 4,166 nieuwe gevallen - eveneens een record. Het laatste nieuws rond het coronavirus lees je in ons liveblog. Lees hier het liveblog van de afgelopen dagen terug.