Politie bij het huis van stikstofminister Christianne van der Wal. Vanwege boerenacties rond de woning geldt er een noodverordening.
Volledig scherm
Politie bij het huis van stikstofminister Christianne van der Wal. Vanwege boerenacties rond de woning geldt er een noodverordening. © ANP

Harderwijk: protestmars Nederland in Verzet mag doorgaan, maar niet langs woning minister

De burgemeester van Harderwijk heeft na overleg met politie en openbaar ministerie besloten dat de demonstratie van Nederland in Verzet vanavond doorgaat. Om veiligheidsredenen is er een noodverordening van kracht en zal de route niet langs woningen van stikstofminister Christianne van der Wal en activist Norbert Dikkeboom gaan.

1 reactie

 • Bert Smit

  2 maanden geleden
  De 25 miljard voor de boer kun je net zo goed schenken aan de rabobank wat die krijgt het allemaal als de boer uitgekocht moet worden. dus de boer wordt ook van dit presentje niets wijzer
 1. Chauffeur schalt complottheorieën over corona door lijnbus, reiziger onthutst: ‘Durfde er niets van te zeggen’
  PREMIUM

  Chauffeur schalt complotthe­o­rieën over corona door lijnbus, reiziger onthutst: ‘Durfde er niets van te zeggen’

  Een buschauffeur in West-Brabant wordt door zijn werkgever Arriva aangesproken op een podcast die hij beluisterde, op speaker. Reiziger Sean wist gisteren niet wat hij meemaakte toen zijn chauffeur het volume van de speakers opendraaide tijdens de rit van Fijnaart naar Roosendaal. Opeens hoorde hij de ene na de andere samenzweringstheorie door de bus galmen.