Volledig scherm
© Shutterstock

ING sluit 150 servicepunten

ING sluit volgend jaar 150 van de 380 servicepunten in onder meer de Bruna, Primera en The Read Shop. De punten die overblijven zullen worden omgevormd tot plaatsen waar onder meer ouderen kunnen worden geholpen met internetbankieren

ING bevestigt de sluiting na berichtgeving in De Telegraaf. De reden dat bijna de helft van de servicepunten sluit, is volgens de bank dat consumenten steeds minder behoefte hebben aan traditionele dienstverlening zoals het openen van een rekening of wijziging van gegevens. Veel mensen doen dat soort dingen tegenwoordig gemakkelijk zelf via computer, mobiel of tablet, zegt ING. 

In de servicepunten ‘nieuwe stijl’ kunnen ook mensen die geen klant zijn bij ING les krijgen in internetbankieren. In of in de buurt van de servicepunten die verdwijnen blijft wel een geldautomaat aanwezig, laat de bank weten.

  1. Passagier wil meer beelden van tramaanslag zien, OM zegt dat er niet meer beelden van hem zijn

    Passagier wil meer beelden van tramaan­slag zien, OM zegt dat er niet meer beelden van hem zijn

    Een van de inzittenden van de Utrechtse tram waarin vorig jaar een aanslag werd gepleegd, eist inzage in meer camerabeelden van het moment van de aanslag. Hij is ervan overtuigd dat Gökmen Tanis ook op hem heeft geschoten en wil de beelden daarvan zien. Volgens het Openbaar Ministerie zijn alle beelden met de passagier al bekeken en is daarop niet te zien dat Tanis op hem schiet. Toch gaan OM en de passagier nog een keer in overleg, zo was de uitkomst van een kort geding vanmiddag.