Kabinet hoeft niet aan noodrem te trekken, zelfs kans op snellere versoepelingen

VIDEODierentuinen en attractieparken kunnen woensdag open, ook komt er dan meer ruimte voor buitenhoreca en sport. Door de dalende ziekenhuisbezetting hoeft het kabinet niet aan de noodrem te trekken, melden bronnen. Er is zelfs kans op snellere versoepelingen als de cijfers hard dalen de komende weken. 

1 reactie

 • Remco Nijhuis

  1 jaar geleden
  Ik vind het zo raar dat we 3 kwart jaar dicht zitten een avondklok hebben en dan toch nog zo veel besmettingen. In mijn beleving heeft de lockdown niet gewerkt. Anders waren er wel minder besmettingen. Ergens hebben met ons allen op elke manier mogelijk de regels met voeten getreden. De arrogantie ten koste van de horeca, ziekenhuizen en winkels. We zijn goed bezig geweest het afgelopen jaar.
 1. Belgische verdachten kunstbeurs gepakt op A2, doelwit was luxe juwelen- en kunsthandel uit Londen
  sieraden gestolen

  Belgische verdachten kunstbeurs gepakt op A2, doelwit was luxe juwelen- en kunsthan­del uit Londen

  De wereldberoemde kunstbeurs Tefaf in Maastricht is vandaag op klaarlichte dag overvallen. Vier gewapende overvallers drongen het pand binnen en zochten naar waardevolle kunstvoorwerpen en/of juwelen. Twee verdachten, een 22-jarige en een 26-jarige man uit België, zijn op de A2 ter hoogte van Maastricht opgepakt. Er wordt nog gezocht naar twee andere verdachten. De overvallers wisten sieraden buit te maken, maar details over de buit deelt de politie niet.