Volledig scherm
PREMIUM
Lisette Seigers. © Daniella van bergen

Lisette dreigt na de liefde van haar leven ook haar huis kwijt te raken

InzamelingsactieLisette Seigers verloor haar vriend Stephen Huisman, haar 'allesie', en dreigde daarna ook hun huis te verliezen. Vrienden steken daar een stokje voor en zijn een crowdfundingsactie begonnen.

Soms stonden ze samen op de bank in hun huis in Haarlem te dansen. Gewoon, omdat het kon. Omdat Stephen er net als Lisette zo van hield het leven te vieren. Omdat de twee 30-jarigen zo genoten van elkaars gezelschap.

Dat het zo zou gaan wisten ze allemaal nog niet, toen Stephen haar als kersverse studente tijdens de introductieweek in Enschede op een kar zag staan. ,,Liefde op het eerste gezicht'', zegt Lisette. En het tweede, het derde, het zoveelste. 'Dikkie', noemden ze elkaar liefkozend.

Zo zal Lisette nooit meer worden genoemd. Twee weken geleden zeiden ze elkaar gedag. Zij vertrok naar een vriendinnenweekend in Kroatië, hij naar Hamburg met een vriend. Daarna zou hij beginnen aan een nieuwe baan.

  1. Moeder Heike zoekt moordenaar van dochter Denise: ‘Wat mij betreft sterft hij een gruweldood’
    PREMIUM

    Moeder Heike zoekt moordenaar van dochter Denise: ‘Wat mij betreft sterft hij een gruweldood’

    Een recent door de politie gevonden video toont een brede grijns op het gezicht van Cumali A. uit Steenwijk. Heike Celik kan die beelden niet verdragen. Ze maken haar ziedend. A. is veroordeeld voor het wurgen van haar dochter Denise in 2004. Maar de Steenwijker is voortvluchtig. ,,Er gaat geen dag voorbij dat ik niet aan deze zaak denk”, zegt de moeder die drie kinderen verloor.