Volledig scherm
PREMIUM
Lisette Seigers. © Daniella van bergen

Lisette dreigt na de liefde van haar leven ook haar huis kwijt te raken

InzamelingsactieLisette Seigers verloor haar vriend Stephen Huisman, haar 'allesie', en dreigde daarna ook hun huis te verliezen. Vrienden steken daar een stokje voor en zijn een crowdfundingsactie begonnen.

Soms stonden ze samen op de bank in hun huis in Haarlem te dansen. Gewoon, omdat het kon. Omdat Stephen er net als Lisette zo van hield het leven te vieren. Omdat de twee 30-jarigen zo genoten van elkaars gezelschap.

Dat het zo zou gaan wisten ze allemaal nog niet, toen Stephen haar als kersverse studente tijdens de introductieweek in Enschede op een kar zag staan. ,,Liefde op het eerste gezicht'', zegt Lisette. En het tweede, het derde, het zoveelste. 'Dikkie', noemden ze elkaar liefkozend.

Zo zal Lisette nooit meer worden genoemd. Twee weken geleden zeiden ze elkaar gedag. Zij vertrok naar een vriendinnenweekend in Kroatië, hij naar Hamburg met een vriend. Daarna zou hij beginnen aan een nieuwe baan.

 1. Nederlandse journalist zette Fox-show expres op stelten: ‘Leek wel een verwaande kwast’
  Video

  Nederland­se journalist zette Fox-show expres op stelten: ‘Leek wel een verwaande kwast’

  Journalist en historicus Rutger Bregman, die vorige week werd uitgescholden door Fox News-presentator Tucker Carlson, heeft diens tv-programma opzettelijk ontregeld. Dat vond hij nodig om zijn punt te maken, hoewel hij naar eigen zeggen wel overkwam als een ‘verwaande kwast’. ,,[Want] je entert iemands talkshow en je hebt met voorbedachten rade een plan om de boel op stelten te zetten.’’
 2. Patricia Paay betwist dat ze geld heeft geleend: Ik ben dupe van een familieruzie
  Update

  Patricia Paay betwist dat ze geld heeft geleend: Ik ben dupe van een familieru­zie

  Patricia Paay knokte vandaag in de rechtbank in Breda om de schadeclaims te mogen houden die ze heeft ‘gewonnen’ in haar rechtszaken tegen GeenStijl en Johan Vlemmix. Het administratiekantoor Osuro uit Leiderdorp zegt nog zo'n 93.000 euro van haar te krijgen, onder meer voor alle juridische kosten die Paay heeft moeten maken. De zaak eindigde vandaag onbeslist. Beide partijen gaan opnieuw om tafel om eruit te komen.