Het destijds 16-jarig meisje voerde seksuele handelingen uit bij zichzelf voor de webcam. De opnames daarvan stuurde ze tegen betaling naar de 44-jarige G.S. (Foto ter illustratie.)
Volledig scherm
PREMIUM
Het destijds 16-jarig meisje voerde seksuele handelingen uit bij zichzelf voor de webcam. De opnames daarvan stuurde ze tegen betaling naar de 44-jarige G.S. (Foto ter illustratie.) © Hollandse Hoogte / ANP XTRA

Man (44) betaalde pubermeisje 15 euro voor seksshowtje op film: ‘Ze zei dat ze 19 was’

De ontmaskering van een minderjarige prostituee krijgt een flink staartje voor Dordtenaar G. S. (44). De man betaalde het destijds 16-jarige meisje voor een seksfilmpje van zichzelf. ,,Ik dacht dat ze 19 was. Anders had ik het contact gelijk gestopt’’, zei de verdachte dinsdag in de rechtbank.

  1. Andries was loodgieter in het bordeel van zijn vader: ‘Ik moest condooms uit de wasmachine halen’
    PREMIUM

    Andries was loodgieter in het bordeel van zijn vader: ‘Ik moest condooms uit de wasmachine halen’

    Jan Bik was jarenlang dé sekskoning van Nederland. Hij had meer dan tien bordelen, waaronder een in de Utrechtse Jaffastraat. Een inval door politie en Belastingdienst maakte acht jaar geleden een einde aan zijn seksimperium. Nu het pand in Utrecht wordt verkocht, blikken zoon Andries en vrouw Inca terug op hun tijd in ‘de Jaffa’. ,,Hij liep het liefst op sandalen of klompen.”